Puzzelrit NVVR 26 mei 2019

HorseFun organiseerde op zondag 26 mei een puzzelrit te paard door de bossen van Bakkeveen voor leden van de NVVR (Nederlandse Vereniging voor Vrijetijdsruiters).
Ook niet-leden waren welkom om kennis te maken.

Er hebben 20 teams van voornamelijk ruiters en enkele fietsers meegedaan aan de Puzzelrit. Onderweg moest er natuurlijk goed gepuzzeld worden om de juiste richting te vinden. Uiteraard werd er af en toe verkeerd gereden maar uiteindelijk zijn alle 50 deelnemers na een leuke rit door de prachtige bossen van Bakkeveen weer op de plaats van bestemming teruggekeerd.

Er waren paddocks beschikbaar om de paarden even weg te kunnen zetten en aan te kunnen schuiven voor een kop soep en een broodje hamburger van de BBQ.
Na afloop was er voor elke ruiter een goodiebag met o.a. een exemplaar van de Vrijruiter, het tijdschrift van de NVVR dat zes keer per jaar verschijnt.

Wij kijken terug op een hele geslaagde dag!

In het bos zijn foto’s gemaakt door Magda Kwanten, deze zijn te bekijken en als webbestand te downloaden via https://www.flickr.com/photos/magdakwanten/albums/72157708770708457/.
Deze webbestanden mogen voor sociale media gebruikt worden.
De foto’s zijn na te bestellen via https://www.oypo.nl/nl/74111761e9fe2d98

Jente Veenstra van StudioJente heeft een filmpje gemaakt van deze dag.