Wie zijn wij?

Wij zijn Liesbeth Klooster en Inger van der Wal.
Stal It Foarwurk is de pensionstalling van Liesbeth in Siegerswoude en dit is de thuisbasis van onze paarden Samm en Andel.
Gezamenlijk ondernemen we graag allerlei verschillende activiteiten, waarbij plezier voorop staat.

Afgelopen jaar hebben we veel verschillende leuke dingen gedaan: we zijn voorzichtig begonnen met TREC, hebben meegedaan aan een erg leuke Speel-uw-speldag bij camping de Reeënwissel, hebben schrik- en trailtrainingen gevolgd en een begin gemaakt met het zelf organiseren van activiteiten, deels in samenwerking met de Bosmanege in Bakkeveen.
Ook dit jaar staan er weer leuke activiteiten in onze agenda zoals TREC, westernwedstrijden van de Cowgirls (onderlinge wedstrijden in een gemoedelijke sfeer) en natuurlijk veel buitenritten.

Wij hebben gemerkt dat het ontzettend leuk is om veel verschillende dingen met je paard te doen én dat de paarden hier ook erg veel plezier in hebben. Ook versterkt het de band met je paard en het vertrouwen in elkaar.              

Al deze verschillende ervaringen hebben ons geïnspireerd om onder de naam HorseFun –plezier met je paard- ook activiteiten voor anderen te organiseren, zodat iedereen die dat wil kan kennismaken met een andere manier van bezig zijn met zijn/haar paard.

Daarnaast vinden wij de gezelligheid belangrijk en bij de evenementen op de eigen locatie zal er zeker altijd een hapje en drankje klaarstaan.