Wie zijn wij?

Wij zijn Liesbeth Klooster en Inger van der Wal.
Stal it Foarwurk is de pensionstalling van Liesbeth in Siegerswoude en dit is de thuisbasis van onze paarden Samm en Andel.

Gezamenlijk ondernemen we graag allerlei verschillende activiteiten, waarbij plezier voorop staat. We zijn vorig jaar begonnen met TREC, hebben dit jaar een Ride&Run gereden en doen regelmatig mee aan westernwedstrijden van de Cowgirls: onderlinge wedstrijden in een gemoedelijke sfeer.
We volgen lessen of trainingen bij wie of waar dat maar net nodig is en leren overal weer nieuwe dingen. In juli brachten we een heerlijk weekend door op de Veluwe met buitenritten en een TREC-trainingsdag.

Wij hebben gemerkt dat het ontzettend leuk is om veel verschillende dingen met je paard te doen én dat de paarden hier ook erg veel plezier in hebben.
Ook versterkt het de band met je paard en het vertrouwen in elkaar.      

Al deze verschillende ervaringen hebben ons geïnspireerd om onder de naam HorseFun ook activiteiten voor anderen te organiseren, zodat iedereen die dat wil kan kennismaken met een andere manier van bezig zijn met zijn/haar paard.     

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen, ongeacht het ras van je paard, je niveau en of je nu western rijdt of engels of iets er tussenin.
Voor wie zelf geen gezelschap heeft, maar wel graag samen rijdt, zoeken wij aansluiting bij anderen.

Daarnaast vinden wij gezelligheid belangrijk en bij de evenementen op de eigen locatie zal er zeker altijd een hapje en drankje klaarstaan.

Onze activiteiten worden via onze Facebookpagina bekend gemaakt en zijn natuurlijk ook te vinden op deze website. Wij organiseren op aanvraag ook activiteiten voor clubs of verenigingen, dus neem vooral even contact op als je daar interesse in hebt.